Zomervakantie planning 2023

Published by under Nieuws,ponykamp

 ZONDAG 16-07-23  T/M  ZONDAG 27-08-23

Foto’s van Uw kind.

Wij maken soms foto’s tijdens de lessen/ponykampen. Natuurlijk zie ik deze eerst zelf even na. Maar mocht het nu zo zijn dat U niet wil dat ik foto’s van Uw kind maak en mogen ze niet op de manege website snap ik dit helemaal. Laat me dit dan even via telefoon weten.

ZOMER ROOSTER  ZOMERVAKANTIE 2023

Zomervakantie rooster gaat in vanaf 16-07-2023 tot en met zondag 27-08-2023

tijdens deze 6 weken zijn er GEEN standaard groepslessen. WE ZIJN WEL OPEN! voor super leuke dingen en er kan veel gereden worden!

Tijdens de zomervakantie hoef je de lessen  NIET in te halen. Natuurlijk mag je ze wel inhalen, maar dat hoeft niet. Er worden deze weken geen inhaals op je leskaart gezet.  Je hoeft in de zomervakantie het rijden echt niet te missen hoor! Want we gaan ponykamp doen en groepslessen inplannen waarvoor je kan inschrijven. In deze brief vind je wat je allemaal kan doen:

PRIVE LESSEN /DUO LESSEN

Prive lessen voor zowel volwassenen als voor kinderen kunnen gewoon doorgang vinden in de zomervakantie. Het leuke van een privé les is, het draait helemaal om JOUW  een leuke dressuur les waarin je veel kan leren. Ruime keuze uit pony’s. Tijdens een privé les kan je ook kiezen om een  evenwicht balansles te doen. Echt super leuk!  De kosten van een  privé les bedragen 30 euro per keer of 6 keer voor 165 euro dus 27,50 per keer. ( deze leskaart mag je dan ook vol maken na de vakantie hoor )   een DUO les is onwijs leuk! Dit kan je samen doen, met je zus of broer, papa of mama maar ook met een vriend of vriendin natuurlijk. Ook als ze niet op onze manege rijden kunnen ze samen met jou een duo les in plannen. De gehele zomervakantie zullen de Duo lessen 50 euro zijn voor 2 personen. op afspraak per keer in te plannen ( per mail of sms)

Wachtlijst kinderen op rijles:

We hebben weer plek op onze wachtlijst om kinderen te plaatsen die op les willen.  Dus als je iemand weet ? Jong beginnen met rijles is super leuk vanaf 5 jaar kan dit al! Opstarten met een aantal privé lesjes is aan te raden. Hier kunt U als ouders bij aanwezig blijven.

Gesloten voor wekelijkse groepslessen :

We zijn natuurlijk niet echt gesloten, maar de groep lessen zullen op een andere dag of tijd stip plaatsvinden. We willen elke week groepslessen plannen ! en dit per keer aanbieden. Maar hoe weet je dan wanneer die lessen zijn ? Dit zullen we elke keer op www.mariskahoeve.nl bij agenda en nieuws plaatsen. EN op instagram verhaal! Dus wil jij mee doen in een groeples ? buitenrit, zonderzadel les ? Hou goed in de gaten wanneer we iets organiseren.  We hopen jou heel vaak te zien !  @kris2019insta kijk elke dag even bij verhaal of op www.mariskahoeve.nl of er al nieuwe datums bekend zijn ( dit zullen we dagelijks/wekelijks toevoegen heel de zomervakantie lang )

De vaste pony dagkampen en 3 daags kampen zijn wel al helemaal ingepland :

PONY DAGKAMP !!

VOOR IEDEREEN VANAF 6 JAAR DIE PONY’S LEUK VIND !

Pony dagkamp is voor iedereen onwijs leuk. In de leeftijd van  6 tot en met  14 jaar. Vanaf helemaal beginner tot half gevorderd ( niet voor ver gevorderden ) Ook al heb je totaal geen ervaring of ben je zelfs een beetje bang , maar vind je het toch zo leuk? Kom dan naar een dagkamp ( of meerdere dagkampen )  Kan je al wel wat meer mag je dat ook zeker laten zien. Er is meer dan genoeg begeleiding en het gaat om een leuke, gezellige dag om nooit meer te vergeten. Kom alleen of samen met een vriendje of vriendin, ook als je niet op pony rijles zit of als  je ergens anders rijd ben je welkom op onze leerzame /leuke  pony dagkampen.

De pony dagkampen:

 • Super leuke dag met pony verzorgen/mooi maken en LANG rijden( les ) !
 • Ervaring niet nodig , maar heb je wel ervaring mag je dat zeker laten zien ( uitdaging genoeg )
 • Deze  dagen zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur INCL. eten en drinken ! allergie? laat het ons weten. Je mag het ook zelf mee nemen als je dat fijner vind.
 • De kosten bedragen 40,00 euro als je op onze manege rijd. Niet rijdend op onze manege 45,00 euro
 • Je kan inschrijven voor meerdere dagen. Het inschrijven is geopend! vol=vol
 • kleding aanpassen aan het weer van die dag ( het is hier altijd kouder door de wind ) wel altijd een lange broek aan! i.v.m. het zadel en dichte schoenen of laarzen!
 • Je inschrijving is pas definitief bij inlevering : inschrijfstrook en betaling
 • Als je niet komt geven we geen geld retour om welke reden dan ook.
 • Dagkampen zijn altijd weer net iets anders en  nooit helemaal hetzelfde dat houd het leuk en spannend als je vaker komt of al eens eerder bent geweest
 • Voor vragen kan je altijd even bellen Tel 0630343048 ( van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur )

WANNEER ZIJN DEZE DAGKAMPEN : ( zonder slapen )

 • Dinsdag 25 juli 2023  van 10.00 tot 16.00 uur
 • Donderdag 3 augustus 2023  van 10.00 uur tot 16.00 uur
 • Dinsdag 15 augustus 2023  van 10.00 uur tot 16.00 uur
 • Vrijdag 25 augustus 2023  van 10.00 uur tot 16.00 uur

DE  3-DAAGSE PONY KAMPEN ALL INCLUSIVE

 PLEZIER , LOL EN LEERZAAM !

 • Voor de 3-daagse ponykampen moet je wel  rijervaring hebben ( en  galop durven) . Ook  lang kunnen draven! ook op buitenrit. Niet voor helemaal  beginners !
 • Vanaf 8 jaar t/m 18 jaar.
 • Ook met veel rij ervaring zijn deze pony kampen geweldig leuk
 • De kampen zitten vol actie ! plezier en vermaak ! non stop !
 • kosten 195,00 euro. alles inclusief  ( 3 dagen )
 • Je bent pas officieel ingeschreven bij inlevering van je  inschrijfstrook en betaling
 • Weet je niet zeker of JIJ er aan toe bent ? Bel of mail Mariska  dan even
 • De ponykampen zijn voor eigen les klanten. ( uitzonderingen mogelijk na overleg )
 • De inschrijvingen zijn geopend. vol is vol ( minimaal 6 kids en max. 10 kinds per kamp )
 • 3-daags pony ( trainingskamp ) is dit jaar met 2 overnachtingen . MAAR JE MAG OOK THUIS GAAN SLAPEN .
 • Een 3-daags kamp is 3 dagen ! met of zonder slapen
 • planning ? buitenrit , zwemmen in de  zee OP je pony , foto’s maken, spring en dressuur les, nachtrit , bbq enz enz , schriktraining/grondwerk En we bedenken altijd iets nieuws haha.  Altijd begeleiding aanwezig, altijd iets te doen.  Kleine groepen ! heel veel aandacht voor de deelnemers
 • zonder mobile telefoon, veel buiten, maar wel een fijne slaap plek met airco. Claudia blijft er natuurlijk bij slapen.
 • voor pimp je pony zelf spullen mee nemen, voor hoefijzer versieren ook zelf spullen mee nemen ( wij hebben de hoefijzers )  

WANNEER ZIJN DEZE PONYKAMPEN : ( VOL =VOL ) DIT GAAT BEST SNEL

1.  Zondag 16 juli  2023 aanvang 13.00 uur  tot en met dinsdag 18 juli 2023 17.00 uur

2. Donderdag 20 juli 2023 13.00 uur tot en met zaterdag 22 juli 2023 17.00 uur

3. Maandag 7 augustus 2023 13.00 uur tot en met woensdag 9 augustus 2023 17.00 uur

4. Maandag 21 augustus 2023 13.00 uur tot en met woensdag 23 augustus 2023 17.00 uur

Er zijn dus 4 , drie-daags ponykampen.  Vind je het heel leuk? je mag er ook best 2 komen! 

Stoppen met paardrijden ?

Als je een andere hobby hebt gevonden, of paardrijden niet meer zo leuk vind ga je stoppen met paardrijden. Dat vinden we natuurlijk heel jammer, maar soms wil je gewoon iets anders gaan doen. We zullen je missen, maar begrijpen dat best. Er komt dan weer een nieuw iemand van de wachtlijst op jouw plekje. Je snap dat dit een heel geschuif is. En we niet zomaar een passend iemand hebben die op jouw plekje kan komen rijden. Daarom hebben wij een opzegtermijn van minimaal 4 lessen.  Je kunt bij ons geen losse lessen rijden, dus uiterlijk bij les 6 van je leskaart moet je het even doorgeven dat je dan na die leskaart gaat stoppen. Zo hebben wij de tijd om iemand anders voor jouw  plekje te vinden.  Leskaarten moeten bij les 1 betaald worden per bank of contant.  Een 10 weken kaart is 165,00 euro wij geven nog steeds 2-uurslessen,  onze paarden en pony’s lopen max 6 x per week. We vinden dierenwelzijn heel erg belangrijk.  Onze manege heeft ook een veiligheidcertificaat waar we trots op zijn. En gediplomeerd personeel ! Zelfs de jongste  kids die hier helpen moeten minimaal in het bezit zijn van hun B diploma!

Graag willen we U er nog op wijzen dat hoe voorzichtig wij ook zijn er toch altijd iets kan gebeuren, paarden zijn VLUCHTDIEREN en hoe braaf ook ze blijven onvoorspelbaar en dan is vallen niet uitgesloten met alle gevolgen van dien. Natuurlijk zijn onze instructeurs voorzien van een BHV diploma en doen we er alles aan om het veilig te houden. Maar paardrijden is zeker WEL een risico hobby/sport! U en Uw kinderen rijden hier op eigenrisico en gaan bij het betalen van de leskaart of privé les enz. akkoord met onze leveringsvoorwaarden. 

Mariska Hoeve Van der Slikkeweg nr  1             4693PE Poortvliet Tel 0630343048 NL88RBRB0917919440 www.mariskahoeve.nl    @kris2019insta

lijstje wat je mee moet nemen  wordt vermeld op de website www.mariskahoeve.nl

Paarden verzorgen of erop rijden is zeker niet zonder gevaren. Wij zijn uiterst voorzichtig, maar er kan altijd iets gebeuren. Deelname op onze manege is ten alle tijden op eigen risico!

* Onze leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Rechtbank Middelburg onder nummer 14/2020

Als Uw kind op kamp is kunt U dit volgen op instagram  op de eerste avond gaan we bij de oesterdam zwemmen in de zee. Met de paarden. Komt U daar heen om te kijken ?

Met vriendelijke groeten, team Mariska Hoeve

Mariska, Claudia, mevr. Ponse, Herman, Kris,Liselot, Marilyn, jorieke , Marit en Sienna