Prive les

Het is mogelijk om bij ons Privé lessen te volgen.

Voor wie ?

Voor kinderen maar ook voor VOLWASSENEN.

Privé lessen kan vanaf 5 j. Vanaf helemaal beginners tot vergevorderde en tot en met Z- Dressuur ( wedstrijd sport en wedstrijd begeleiding )  Maar ook kinderen of mensen met een beperking zijn welkom.

Veel ervaring met  “angst ”  maar ook autisme of ADHD zijn we mee bekend.

Kinderen , zit uw dochter of zoon op paardrijles , maar wil net dat ene galopje b.v niet lukken, maar wil hij of zei dat wel heel graag,

Dan zou je een keer een Privé les kunnen doen. Dit is 1 op 1 les , waardoor we er even samen goed de tijd voor kunnen nemen, zodat het zeker zal lukken.

Of is je evenwicht niet helemaal goed , of wil je juist evenwicht en balans op je paard eens TESTEN ? dit kan ook prima in een speciale zit/houding privé les !

En privé les met 2 is ook mogelijk.

Volwassenen, onze paarden en wijzelf zijn gespecialiseerd in Privé lessen geven aan volwassenen en kinderen,  die willen  beginnen met paardrijden, of erg bang zijn en graag hun vertrouwen terug willen op het paard . ( alles op uw eigen tempo ! ) Maar ook voor de wedstrijd sport kunnen veel voor U beteken. Waar wij zelf ook als Jurylid actief zijn.

Maar een lekkere buitenrit of een lesje om te ontspannen kan natuurlijk ook. Het is natuurlijk ook goed voor de conditie en spieren.  Onze paarden zijn ERG braaf, waardoor de kans op vallen erg klein is . Omdat onze paarden al wat ouder zijn, of gewoon recreatief bereden worden, worden er geen hoge dressuur lessen gegeven ( van helemaal beginners , tot B / L/ M dressuur is zeker wel mogelijk.

Voor hogere klasse en wedstrijd kunt U hier met Uw eigen paard lessen.

Af en toe een klein hindernisje springen is voor de afwisseling ook erg leuk . Gaat u op vakantie paardrijden, maar wil graag een paar keer oefenen, ook dat kan.

Wanneer zijn de Privé lessen :

Deze gaan gewoon per keer op afspraak , dus kan ook b.v om de week.  Kunt U een keer niet , hoeft het niet te worden ingehaald en spreken we gewoon een andere keer af. ( wel binnen 24 uur afmelden)

Vooraf  de les dient U wel zelf uw paard te poetsen / zadelen ( er is altijd wel iemand in de stal om te helpen en bij kinderen zijn we hier de gehele tijd bij aanwezig  )

Omdat  we een kleine manege zijn , en niet toegankelijk voor publiek en  we erg op rust zijn gesteld voor onze paarden en andere dieren, rijd U rustig zonder dat iedereen op uw vinger kijkt.

Kosten :

De lessen zijn 30 ,00 euro per half uur rijden. ( per keer dus ) U bent een UUR  aanwezig , we zullen in dat uur ook leren zadelen en poetsen enz. Bij een privé les mag er zeker wel mensen naar je komen kijken.

Voor een 6-prive lessen kaart zijn de koste 165,00 euro ( 27,50 euro per les )

Wilt U samen lessen, dus in een 2-tal , b.v met uw vriendin, vriend of kind , kan dit ook .

De les is dan iets langer ( 3 kwartier )

Voor meer info kunt U een e-mail sturen. Of mariska bellen TEL 0630343048

Uw kind een keer zien rijden ? Kom samen een privé les doen 🙂

mariskaponse@kpnplanet.nl