Prive les

Het is mogelijk om bij ons Prive lessen te volgen.

Voor wie ?

Voor kinderen maar ook voor VOLWASSENEN.

Kinderen , zit uw dochter of zoon op paardrijles , maar wil net dat ene galopje b.v niet lukken, maar wil hij of zei dat wel heel graag,

Dan zou je een keer een Prive les kunnen doen. Dit is 1 op 1 les , waardoor we er even samen goed de tijd voor kunnen nemen, zodat het zeker zal lukken.

Of is je evenwicht niet helemaal goed , of wil je juist evenwicht en balans op je paard eens TESTEN ? dit kan ook prima in een speciale zit/houding prive les !

( erg leuk om eens te doen ) ! Maar springen/dressuur is ook mogelijk uiteraard . Zowel alleen of met 2 of max 3 .

Volwassenen, onze paarden en wijzelf zijn gespecialiseerd in Prive lessen geven aan volwassenen,  die willen  beginnen met paardrijden, of erg bang zijn en graag hun vertrouwen terug willen op het paard . ( alles op uw eigen tempo ! )

Maar een lekkere buitenrit of een lesje om te ontspannen kan natuurlijk ook. Het is natuurlijk ook goed voor de conditie en spieren.  Onze paarden zijn ERG braaf, waardoor de kans op vallen erg klein is . Omdat onze paarden al wat ouder zijn, of gewoon recreatief bereden worden, worden er geen hoge dressuur lessen gegeven ( van helemaal beginners , tot B / L/ M dressuur is zeker wel mogelijk.

Af en toe een klein hindernisje springen is voor de afwisseling ook erg leuk . Gaat u op vakantie paardrijden, maar wil graag een paar keer oefenen, ook dat kan.

Wanneer zijn de Prive lessen :

Deze gaan gewoon per keer op afspraak , dus kan ook b.v om de week.  Kunt U een keer niet , hoeft het niet te worden ingehaald en spreken we gewoon een andere keer af.

Vooraf  de les dient U wel zelf uw paard te poetsen / zadelen ( er is altijd wel iemand in de stal om te helpen )

Waardoor we een kleine manege zijn , en niet toegankelijk voor plubliek omdat we erg op rust zijn gesteld voor onze paarden en andere dieren, rijd U rustig zonder dat iedereen op uw vinger kijkt.

Kosten :

De lessen zijn 25 ,00 euro per half uur rijden. ( per keer dus )

Wilt U samen lessen, dus in een 2-tal , b.v met uw vriendin, vriend of kind , kan dit ook .

De les is dan iets langer ( 3 kwartier )

Voor meer info kunt U een e-mail sturen.

Uw kind een keer zien rijden ? Kom samen een privé les doen 🙂

mariskaponse@kpnplanet.nl