Dima ( Te koop ) en drachtig

Published by under Pony's

Dima bij de dierenarts voor drachtig te worden

Geboren op 25-06-2003.   ca 1.65 m. groot

 

Dima is van Dieuwertje geweest! En die heeft haar de afgelopen jaren heel goed verzorg en geleerd een super braaf paard te zijn

en dat is Dima, ZO onwijs braaf ! BOMPROEF in omgang, met haar dracht met haar veulen en heel lief met rijden. Geeft heel makkelijk na en lekker in de hand.

Dima rijd bij de gevorderde mee in de lessen. Dima heeft een hoog knuffel gehalte en vind dit zelf ook fijn.

Op het moment heeft ze Aiyana als vaste verzorgster.

En we trainen haar op L/M dresssuur zelf bij. In de toekomst willen we zeker een veulentje van haar.word vervolgd.

Dima drachtig en wel van de TOP spring hengst : dominator Z ! van het zangersheide stamboek  ( 2016 )

Zie hieronder de hengst die Dima heeft drachtig gemaakt. Waar we inmiddels op 5-2-2017 DIVA is geboren. Wat een hoog benig merrie veulen!

 DOMINATOR Z ! VADER VAN DIVA ( 1STE VEULEN VAN DIMA )

De geboorte op 5 februari 2017 was het eerste veulen van 2017 op stal. Aiyana en Claudia waren erbij. De bevalling verliep soepel. En daar was Diva dan. Diva zal ook een “eigen voorstel pagina “krijgen bij onze pony’s op deze site.  Op 24 juni 2017 mocht Dima met haar veulen Diva naar de veulen keuring in Oosterland. Diva haalde een 1ste premie en haalde een 2de plaats ( toto stond al op 1 ) hihi

Dima is een ONWIJS lieve moeder! En betrekt ons er graag bij. We besloten omdat Diva ons heel erg beviel haar opnieuw te laten dekken.

dit maal door de hengst : ZIROCCO BLUE VAN VDL

Afbeeldingsresultaat voor zirocco blue      Afbeeldingsresultaat voor zirocco blue Dima is in 2017 drachtig van deze hengst !

Zirocco bleu is een echt spring canon ! Die erg bewezen is in de hoge spring sport.  Dima is september 2017 voor de laatste keer gescand en duidelijk ROND EN GEZOND drachtig.

We verwachten haar 2de veulen ca half April 2018