Zwemmen in de ZEE 30 september 2018 & clinic Longeren 26 september 2018

Published by under Nieuws

Zwemmen in de ZEE 30 september 2018 & clinic Longeren 26 september 2018

Een tijdje geleden kreeg iedereen een papier mee voor activiteiten op onze manege.

Super leuk al die inschrijvingen.

Als eerste hadden we het longeren. Heerlijk weer perfecte buiten rijbak bodem, 2 mooie zwarte goed longeer bare paarden en zeker ook heel belangrijk, een KEI LEUKE groep!! Heel erg geïnteresseerd met longeren hebben ze echt hun best gedaan het verliep echt heel erg fijn. Dankjewel leuke groep!( zie foto )

Kroeltje en Romy hebben het ook heel goed gedaan. Stage loopster Anouk..kon dit dus al indrukwekkend goed haha. En na de Clinic zei ze ..ja vorig jaar op school heb ik me diploma er al voor gehaald hihi. Super leuk dat je erbij was en voor mij erg fijn de bevestiging dat we op 1 lijn zitten met de paarden opleidingen van school.

Leuk dat Fleur op het laatste zei : Goh ga je dit vaker doen was echt heel leuk en leerzaam.

Voor ons doel bereikt en gaan we ZEKER vaker doen want ik zie wel dat op een andere manier paarden “taal “leren begrijpen ook heel fijn is en de afwisseling voor de paarden en ruiters heel leuk en leerzaam is.

Zwemmen in de zee ! Op zondag 30 september 2018 bbrr KOUD joh ..NEE toch niet. Wat was ik blij met dit onwijs heerlijke zonnige weer vandaag met een strak blauwe lucht kon de pret niet op.

We hebben echt genoten want een LOL je met je pony kan hebben en dat is toch ook heel erg belangrijk. De pony’s vonden het ook fijn met het lekker warme weer. Ze zijn weer helemaal schoon hihi

Alleen de Tinker moest bij groepje 1 stout zijn. Gelukkig niets ergs en konden we er allemaal hard om lachen. Die was heel boos toen die uit de zee moest. Tot steigeren toe haha. En dat voor een tinker!

Ik denk dat groepje 2 wel spierpijn heeft …in hun kaken.. van het lachten. Mooie ervaring om op de rug van een zwemmend paard te zitten. En om in draf al spetterend omhoog gegooid te worden op de rug van Sammie.

Bedankt voor jullie deelnamen! Graag tot een volgende keer.