update CORONA- manege lessen gecanceld

Published by under Nieuws

16-3-2020

Beste ruiters.

Zoals jullie vast al wel weten is het verplicht om te sluiten t/m 6 april 2020.

Het is een wettelijke verplichting, dus ook manege MariskaHoeve zal deze drie weken voor Groepslessen gesloten zijn.

privéles, pension klanten, helpende vrijwilligers kunnen wel naar de manege komen, de paarden moeten immers wel verzorgd worden en beweging krijgen.

Vandaag hebben wij contact gehad met de  paardensportbond maar ook met  andere manege’s om te overleggen om deze drie weken financieel te overbruggen.

Dit was erg verschillend. Maar willen wij als manege voor een goede oplossing gaan.

Financieel is ons kleine bedrijf niet in staat om deze drie weken zonder inkomsten door te komen. Waardoor wij niet anders kunnen dan 3x een inhaal van Uw kaart af te schrijven. Ook als er niet gereden wordt zullen de paarden moeten eten enz. Maar natuurlijk willen we ook onze klanten niet te kort schieten, waardoor wij besloten hebben dat bij ons de lessen WEL ingehaald mogen worden over heel 2020. Daarmee is iedereen geholpen en ook de ruiters hoeven dan niet bang te zijn dat ze minder hebben paard gereden.

Voor ons worden de inhaal lessen zeker een uitdaging. MAAR dit gaat goed komen en er zullen meer dan genoeg mogelijkheden zijn.

Houd deze site goed in de gaten want zodra het zeker is dat de manege na 6 april weer open mag gaan we gelijk aan de slag met de inhaal lessen.

Ben JIJ in je bezit van je C-diploma ? Dan kan je de drie lessen al inkomen halen door vrij te komen rijden. Bel Mariska dan even op!

Ook wil ik graag al iedereen bedanken voor jullie begrip en de lieve mailtjes/smsjes ( zeker ook de mensen die de lessen wilde doneren, super lief ) Maar we gaan ze gewoon inhalen hoor. Dan is iedereen tevreden.

We wensen jullie allen een goede gezondheid en hopen dat het  iedereen bespaard mag blijven.

Met vriendelijke groeten,

Manege MariskaHoeve

EXTRA :

  • 18 maart evenwicht balans les word verzet naar woensdag 29 april 2020!!! zelfde tijden.
  • clinic op 30 maart en 5 april ( gaat onder  voorbehoud wel door ) omdat dit maar met paar mensen betreft  en de meeste hier toch al zijn om de dieren te verzorgen
  • zaterdag 4 april gaan we wel een buiten rit maken.

alleen paarden verzorgers, pension klanten, privé les  kunnen gewoon komen naar hun paard. We vragen U GEEN andere mensen mee te nemen.

Nogmaals drie weken lang zullen de wekelijkse groepslessen GEEN doorgang vinden. ( meer info volgt )