Update corona 25-3-2020

Published by under Nieuws

CORONA

Update coronacrisis 25-3-2020

Tot en met 6 april 2020 is Manege MariskaHoeve gesloten voor groepslessen.

Dit betreft 3-lessen.  Ook als er geen lessen zijn zullen onze paarden moeten eten.  Het is niet de bedoeling dat U gewoon 3 lessen kwijt bent en daarom zullen er genoeg mogelijkheden komen de lessen in te halen.

Is er geen griep in Uw fam. En heeft Uw kind wel een A-diploma? dan is er de mogelijkheid de lessen nu al in te halen door vrij rijden. Dit is geen les, maar zelf rijden. Wel op afspraak! Prive les is ook mogelijk. Twee paarden achter elkaar rijden ook mogelijk.

We vragen U wel vriendelijk 1,5 meter afstand te houden van elkaar en het poetsen en rijden met handschoenen aan te doen.

  • wij hebben zo ie zo al GEEN kantine.
  • tijdens het rijden moest iedereen toch al 1 paard lengte afstand houden
  • publiek en vrije inloop was en is bij ons niet
  • Let nu wel heel goed op de 1,5 M. afstand. Rijd met handschoenen. Heb je griep? Kom dan NIET naar de manege.
  • Sorry dat beginners nu niet kunnen vrij rijden, dit is omdat hun meer hulp nodig hebben en we dan te dicht bij moeten komen, en dat kan nu niet.

Dan wil ik toch  ook nog even gebruik maken van dit moment om iedereen te bedanken voor de lieve mailtjes! En de steun. Ook heel erg bedankt voor het overmaken van het lesgeld als de kaart vol was.  Zelfs mailtjes met mensen die de lessen willen doneren, hoe lief ! Bedankt, maar we gaan ze echt laten inhalen.

We willen dan ook nog niet te negatief denken, en er nog even vanuit gaan dat alles beter gaat in Nederland  we na 6 april onder strenge regels weer mogen les geven.

Lieve mensen, blijf alsjeblieft gezond.

Team MariskaHoeve