TIENER DAG WAS GEWELDIG

Published by under Nieuws

Tiener dag was KEI gaaf.

wat een LOL.

Er waren 33 STARTS ! voor de dressuur. Van onze manege ( WIJ DUS ) 10 deelnemers de andere deel nemers waren van andere maneges.

Toen de prijs uitreiking kwam werden de meiden toch wel HEEL erg zenuwachtig. En ze begonnen dan ook letterlijk bij de laagste punten dus wie laatste was geworden. Deze had 170 punten. Maar was niet 1 van ons. Dat was al een opluchting. Toen de uitslag inmiddels al bij plaats 20 was …keken ze me erg verbaast aan..want er was nog niemand opgenoemd van ons…uit eindelijk op plaats 16 mocht Kirsten en Emma hun medaille komen halen met 190 punten. En op plaats 15 Sophie 191 punten. Plaats 12 Jenna met 195 punten , Plaats 9 Charissa met 200 punten

Plaats 6 Tessa met 205 punten, plaats 4 voor Marit met 207 punten!   Met gelijke punten dus alle 2 op plaats 2 waren Lisselot en Iris !!! met maar liefst 209 punten

Ik was super trots op ze dat waren er dus 5 bij de eerste 10 van onze manege en iedereen had het super goed gedaan !

Ook de stoelen dans was heftig en zo werd EMMA gewoon 1ste van 40 mensen. En plek 2 en 3 hadden wij ook hihi beetje fanatiek die meiden.

 

Al met al wat ik zelf het leukste vond was dat we zo veel LOL hadden en de meiden en de pony’s er ZO erg mooi uitzagen !

We gaan dit zeker nog eens herhalen