NRPS KEURING 2019 MET SPECIALE GAST PRINCES BEATRIX

Published by under Nieuws

NRPS – keuring 29 juni 2019 in Oosterland.

Het was een super leuke dag! Met als hoogte punt hoe trots ik was op het groom team deze dag. Die bestond uit : Claudia, Jenna, Mirre, Marit,Marilyn, Liselot, Jenna en Quinsey. Allemaal prachtig in het wit.

Vroeg in de ochtend stonden we Kroeltje met veulen Smoezel & Djesmo met veulen Frankie al te wassen. En vertrokken we in alle vroegte met 2 trailers naar de veulen keuring in Oosterland.

Ruim op tijd kwamen we aan. Paardjes waren super braaf.

Als eerste mocht Smoezel de ring in gevolgd door Frankie. We waren heel blij dat alle 2 de veulen een 1ste premie wisten te behalen !! Frankie mocht zelfs door naar de Nationale keuring in Lunteren, dit gaan we echter niet doen want dan hebben we een ponykamp hihi.

Daarna was het de beurt aan de moeders, Djesmo gereden door Jenna en Kroeltje gereden door mijzelf ( Mariska ). Ze waren SUPER braaf en door de microfoon hoorde we dan ook dat de 2 merrie’s zo fijn in aanleuning liepen en fijn in de mond waren. Djesmo wist zelfs een 1ste plaats te halen, Kroeltje stond naast Djesmo op de  2de plaats.

Daarna was het alweer rennen en vliegen want op het einde was er iets speciaals !

Claudia zou met Djesmo & Annet Mulder met de top hengst Formidable een pas de deux geven. Dit is een kür op muziek met ze tweeën. En omdat Formidable de vader van Frankie en Djesmo de moeder mocht Frankie kijken en  toen ze klaar waren het ere rondje los mee rennen. GEWELDIG.

Er was een speciale gast waarvoor Annet en Claudia reden en wel Princes Beatrix !!!!!!!!!!!!

Het was een prachtige proef en de mensen vonden het prachtig dan hun zoon Frankie op het einde zich bij hun voegde. Super leuk. En wat een GAAF dier is Formidabel toch

Nog steeds super trots heel de dag op het groom team. Er was nog 1 onderdeel te gaan.

Het rassen Defilé!! Omdat Djesmo bestgaande rijpony was en Frankie een 1ste premie had ging dit koppel mee lopen in het paarden rassen defilé om het NRPS stamboek te vertegenwoordigen.

Jenna reed Djesmo voor en Quinsey liep ernaast met hengst veulen Frankie.

We keerde na een lange dag zeer tevreden naar huis.

Meiden ! ONWIJS bedankt!! Jullie deden het super.

voor een totaal indruk zie foto’s .

P.s inmiddels zijn er weer 6 nieuwe drachtige dit jaar op onze manege. Waarvan 4 NRPS. En weer 2 drachtig van de hengst Formidabel. Dus ook volgend jaar hopen we deel te nemen aan de veulen keuring.