Nieuws brief opstarten les jaar 2018

Published by under Nieuws

Mariskahoeve 2018

 

Beste ruiters, ouders en verzorgers.

De lessen zijn weer begonnen! Fijn dat jullie er allemaal weer bij zijn.

Natuurlijk zullen er in de zomervakantie weer 3-daags pony kampen zijn en nog veel meer.

Voor nu even de planning tot aan de zomer vakantie.

 

 • Les kaarten in 2018 bedragen 130,00 euro voor een periode van 10 weken. Als je een les niet kan meld dit dan minimaal 24 uur van te voren, in dit geval kan je deze les buiten je gewone les inhalen.
 • Onze lessen blijven gewoon zoals U van ons gewend bent 2-uurs lessen!! We vinden de les/begeleiding in de verzorging en op-zadelen ook heel erg belangrijk.
 • Losse lessen bedragen 15,00 euro per les.
 • Privé les is ook mogelijk wekelijks of zo maar eens een keertje. Deze lessen bedragen 25,00 euro per les.
 • Onze laatste les van dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 1 december 2018. Voor een KLEINE winterstop voor rust van onze pony’s en omtrent de feestdagen.
 • Onze binnenbak is al in gebruik, Uw kind heeft er vast al in gereden. Zodra alles klaar is,ook het schilderwerk zullen er foto’s op onze website komen. We zijn echt SUPER blij met de binnenbak die ons nog zo veel meer morgelijkheden bied ! Natuurlijk blijven we zoveel mogelijk in de buitenbak rijden!!
 • Het zal voor onze manege een erg druk jaar worden. Hou daarom onze website in de gaten voor datums, tijden, activiteiten en wijzigingen bij agenda en nieuws.
 • De lessen zowel verzorgen als het rijden is geheel op eigen risico.

 

Even Uw aandacht, op de leskaart die Uw zoon/dochter elke week mee neemt naar de manege is plek voor Uw adres gegevens en telefoon nummer. Wil iedereen dit elke keer invullen!! De les kaarten liggen bij de rijbak, mocht er iets gebeuren dan kan iemand via de leskaart gelijk contact met U opnemen. Paardrijden is en blijft een risico sport!

 

VEILIGHEID vinden wij ERG belangrijk op de manege. We zijn dan ook in het bezit van een veiligheid certificaat en gediplomeerde instructie in het bezit van een BHV diploma.

Vaak zien wij nog CAPS die niet goed zitten, niet veilig zijn en vooral niet goed passen! Een cap is een dure uitgave ( ca 50 euro ) Uw kind heeft maar 1 hoofd. Koop daarom een goed passende cap laat deze aanmeten en vooraf het aanschaffen goed passen dat het mooi aansluit. Als Uw kind met het hoofd schut op en neer het niet van ze plek gaat.  Het rijden met een goed passende veiligheid cap is bij ons verplicht!

Er word gereden met rijlaarzen of joppers. Bij joppers horen chaps !!!!

Body protector raden wij zeker aan maar is niet verplicht. Ook hierbij is het van belang dat het goed past en lekker zit.

Les tijden.

Enkele les tijden zijn veranderd, hieronder de goede les tijden:

 • Dinsdag van 16.00 uur tot 18.00 uur & 18.30uur tot 20.30 uur
 • Woensdag van 13.15 uur tot 15.15 uur & 15.30 tot 17.30 uur
 • Donderdag van 16.00 uur tot 18.00 uur & 18.30 uur tot 20.30 uur
 • Vrijdag van 16.00 uur tot 18.00 uur & 18.30 uur tot 20.30 uur
 • Zaterdag van 09.00 uur tot 11.00 uur & 11.15 tot 13.15 uur

GESLOTEN :

– VRIJDAG 27 APRIL 2018 KONINGS DAG

– ZATERDAG 23 JUNI 2018

VERKLEED LES WEEK

Week 20 is het verkleed les week!!!! van dinsdag 15 mei tot en met zaterdag 19 mei 2018 mogen de kinderen verkleed naar hun les komen. Super leuk ! We zullen tijdens de les mooie foto’s maken en deze op de site plaatsen. Het maakt niet uit hoe je komt, enkele voorbeelden: prinses, bruidsjurk, ridder, clown enz enz. Het zullen vast prachtige foto’s worden!!! Wel graag dat je cap nog past en je rijbroek onder je verkleedpak aan.

KINDERFEESTJES ZIJN BIJ ONS OOK MOGELIJK

Bel of mail even voor meer info.

Oud brood.

Heeft U oud brood ? wij willen het graag hebben voor onze boerderij dieren.

 

www.mariskahoeve.nl Telefoon 0630343048 Adres v.d. Slikkeweg 1 4693PE  Poortvliet   regiobank NL88RBRB0917919440 op naam van de MariskaHoeve te Poortvliet

 

PONYKAMP -TIENERDAG – 3-DAAGSKAMPEN-DIPLOMA RIJDEN

Natuurlijk zijn er in de zomervakantie weer 3 daags kampen en dagkampen. Ook gaan we dit rij jaar het veulen en A diploma zeker organiseren!! Hier over komt nog een nieuws brief.

Voor nu even de planning tot aan de zomer vakantie :

DE TIENERDAG ZAL NIET OP ONZE MANEGE PLAATSVINDEN MAAR WEL MET ONZE PONY’S OP EEN ANDERE LOKATIE. OP DEZE DAG HOUDEN WE EEN SPEL RACE TE PAARD, SPEL ZONDER PAARD RIJDEN WE EEN B DRESSUUR PROEF MET GALOP VOOR PRIJS. NATUURLIJK MAAK JE ZELF JE PAARD PRACHTIG MOOI.

Mee doen kan vanaf 11 jaar en in het bezit van minimaal je B diploma. ( VER gevorderde kinderen zonder diploma in overleg )

Beperkt plaats dus wees er heel snel bij !!!!! Max 8 kids Wedstrijd kleding mee nemen.

Datum 27 mei 2018 om 08.00 uur op de manege aanwezig zijn. Ophalen om 20.00 uur op de manege met een volle buik. Kosten bedragen 75 euro. Het zal een spectaculaire dag worden vol plezier!

 

PONY DAGKAMP VANAF 6 JAAR VAN AF HELEMAAL BEGINNER TOT HALF GEVORDERDE. ( OOK ALS JE NIET OP ONZE MANEGE ZIT MAG JE MEE DOEN)

 • Dinsdag 1 mei 2018 van 09.30uur tot 15.30 uur
 • Donderdag 3 mei 2018 van 09.30 uur tot 15.30 uur

De dagkampen zijn echt onwijs leuk ook als je niet op pony rijles zit. We gaan de dieren verzorgen, pony’s mooi maken, heel lang pony rijden en spelletjes op je pony doen met ze alle lekker eten en drinken. Een dag vol plezier! Meer dan genoeg begeleiding voor de beginners. Maar zeker ook leuk voor half gevorderde. Vanaf 6 jaar max. 13 jaar.

Kosten bedragen 35,00 euro voor kinderen die op rijles zitten en 40,00 euro voor kinderen die niet bij ons op rijles zitten. Misschien ook leuk om iemand cadeau te doen.

 

PLANNING

Op de planning staat nog veel meer zoals foto les week, reünie, pony kampen, diploma rijden, wedstrijdjes !! Zowel dressuur en springen. Natuurlijk houden we dit jaar ook weer onze Ride & Run! En nog andere nieuwe wedstrijden. Kijk les week( opening binnen rijbak ) enz. Zodra hier meer nieuws over is komt dit gelijk op onze website te staan en in  onze volgende nieuws brief.

Heeft U vragen kunt U ons altijd bellen !

We wensen iedereen heel veel paarden plezier toe.

MAIL VOOR EEN INSCHRIJF FORMULIER : mariskaponse@kpnplanet.nl

 

 

www.mariskahoeve.nl Telefoon 0630343048 Adres v.d. Slikkeweg 1 4693PE  Poortvliet   regiobank NL88RBRB0917919440 op naam van de MariskaHoeve te Poortvliet