EINDE LES JAAR /OPSTARTEN 2019

Published by under Nieuws

www.mariskahoeve.nl  Einde lesjaar 2018 – Begin lesjaar 2019

De lessen zijn nog niet voorbij maar met trots wil ik U vertellen dat er afgelopen lesjaar niets is gebeurd in de rijlessen. Soms viel iemand van de pony af, blauwe plek of schaafje maar daar hebben we het bij kunnen laten. Ons team is daar uitzonderlijk blij mee want paarden sport is best een gevaarlijke sport.

Week 48 is de laatste les week van dit jaar. De laatste les zal plaats vinden op zaterdag 1 december 2018. Leskaarten die nog niet vol zijn kunnen gewoon mee naar volgend jaar!

Inhaal lessen kunnen niet mee naar volgend jaar. Heeft U nog niet ingehaalde lessen op Uw kaart staan haal deze dan nog in. Dit kan onder andere op maandag 26 november 2018. Beginners/half gevorderde van 16.00 uur tot 18.00 uur en gevorderde tot vergevorderde kunnen van 18.30 uur tot 20.30 uur. Dit zullen 2 gewone dressuur lessen zijn.

Helaas door de hoge uitgave aan o.a. voer voor de paarden is de manege genoodzaakt de lessen met 1 euro  per les om hoog te doen.  Waardoor de 10-rittenkaart op 140,00 euro komt. Natuurlijk blijven onze lessen 2  UUR.  Ook tijdens de verzorging word de ruiter geholpen en alles rond om het paard uitgelegd en is het heel fijn dat de kinderen de paarden lekker kunnen poetsen. Onze paarden vaker inzetten vinden we ook geen optie. We willen dan ook een z’n diervriendelijke manege blijven waar de paarden MAX. 6x lessen per week lopen. En kwaliteit vinden we ERG belangrijk voor paard en ruiter.

De eerste les van 2019 zal plaats vinden in week 2.  Op 8 januari 2019.

We hopen U allen dan graag weer gezond terug te zien in Uw eigen les(tijd) U wordt hier tussen door niet meer van op de hoogte gebracht.

Wij als manege kijken terug op een prachtig paarden jaar met mooie veulens, leuke pony kampen en wat zijn we blij met onze binnen bak!!!! Geweldige Ride&Run en top score bij het diploma rijden. Hele leuke les kindjes die lief zijn voor onze pony’s. Gezellige kinderfeestjes.

We hebben erg ons best gedaan om zoveel mogelijk leerzame maar toch ook hele leuke dingen te doen met de paarden. Wij als team vinden dit erg goed gelukt. Bedankt voor jullie inzet tijdens het rijden. We hebben al heel veel leuks bedacht voor 2019!

Het is maar een mini winterstop dus we gaan snel weer aan de slag.

Wij zijn nog steeds heel erg blij met oud brood voor onze boerderij dieren  

De pony’s houden een kleine winterstop, jullie alvast hele fijne feestdagen en graag tot ziens in 2019.

TEAM MARISKAHOEVE             

De eerste les van 2019 zal plaats vinden in week 2.  Op 8 januari 2019. Graag tot ziens ! 

WWW.MARISKAHOEVE.NL TEL: 0630343048 Adres: Van/der Slikkeweg 1, 4693PE Poortvliet.